Pin It

Natural ventilation: Mittal Children's Medical Centre, Londo



Uno de los cuatro estudios de caso el examen de la utilización de la ventilación natural en los centros de salud


Mittal Children's Medical Center (GOSH), Londres, Davies Llwewelyn Yeang

Fecha de terminación de 2012
Servicios de ingeniería de Edificios PSM
Interno bruto de superficie (fase 1) 13.860 m2
Predijo emissions/m2 99kg anuales de CO2
NEAT excelente 77 por ciento (en la fase D)

El Mittal Children's Medical Centre en Gran Ormond Street Hospital (GOSH) consta de dos edificios relacionados con las salas, quirófanos, oficinas y un restaurante. La primera fase está empezada.

El paciente tendrá salas de modo mixto de ventilación operado por el sistema de gestión de edificios manual. A mediados de temporada, la cuarta parte de funcionamiento superior permitirá aire fresco. El aire se extrae por procedimientos mecánicos de ventilación-ilacion en el cuarto de baño. En el verano y el invierno, las ventanas permanecen cerradas y las refrigeradas vigas proporcionar la comodidad de control.

Un eje de cristal vertical de ventilación es una de las principales características del nuevo edificio. Esta chimenea sirve la planta baja, restaurante y proporciona
una zona de amortiguamiento para evacuar ganancia solar de la fachada.

One of four case studies examining the use of natural ventilation in health centres

Mittal Children’s Medical Centre (GOSH), London, Llwewelyn Davies Yeang

Completion date 2012
Services engineer WSP Buildings
Gross internal floor area (phase 1) 13,860m2
Predicted annual CO2 emissions/m2 99kg
NEAT Excellent 77 per cent (at Stage D)

The Mittal Children’s Medical Centre in Great Ormond Street Hospital (GOSH) consists of two linked buildings with wards, operating theatres, offices and a restaurant. The first phase is on site.

Patient wards will have mixed-mode ventilation operated by the building management system with a manual override. In mid-season, the operable upper quarter of the window will enable fresh air intake. Air will be extracted by mechanical vent-ilation in the en-suite bathrooms. In summer and winter, windows remain closed and chilled beams provide comfort control.

A glazed vertical ventilation shaft is a major feature of the new building’s street elevation. This chimney serves the ground-floor restaurant and provides
a buffer zone to evacuate solar gain from the facade.

By Hattie Hartman

Loading
 

Participamos

Skype

Mi estado
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

JMMag & Partners Copyright © 2011